Mielikuvituksella pidemmälle kuin sielujenvaelluksella

silmä

Taikatemppuavustaja Moskovan sirkuksesta kertoi, että siellä on töissä monia kaksosia ja että oikeastaan kaikilla tempuilla on yksinkertaisin mahdollinen selitys. Siitä tuli mieleen tämä uusi ministeri Kristiina Persson avautui ja sanoi joka uskovansa syntyneensä uudelleen “Fick väldigt starka minnen”
Kristina Persson beskrev också egna upplevelser av tidigare liv:– Jag fick väldigt starka minnen av allt från att bli ihjälslagen som 19-åring på 1300-talet till att vara fattig torparhustru i vad jag upplevde som Finland på 1800-talet. Jag var också man på 1900-talet.
Hon beskriver också att hon i drömmen befann sig i närheten av den svenske diplomaten Raoul Wallenberg.”

Saahan sitä jokainen uskoo mitä haluaa mutta kyllä minusta pitäisi tuollaiset ministerit panna testiin. Missähän päin sitä oltiinkaan torpparivaimona Suomessa ja missäs rykmentissä palvelit?

Seuraavassa tapauksia joissa en ollut mukana minä, eikä ehkä kukaan muukaan, koska keksin juuri nyt niitä useampikin


Kohtauksia jotka tulevat mieleen Kristiina Perssonin innoittamana.Ja taatusti juuri nyt keksittyinä.

1

Juon kahvia puutalon vintin ylimmällä rappusella ja alakerros räjähtää ilmaan. Aikamoinen pöläys onkin. Mietin vaan, että miten nyt pääsen täältä alas. Se onkin viimeinen ajatukseni sillä kertaa.

2.

Napin jälki iholla
Puuterintuoksuisessa buduaarissa verhoissa vielä eilinen sikarin haju kun nainen avaa sukkanauhansa ja silkkisukka valahtaa polven alle paljastaen napin jättämän painojäljen reidessä ja sitä mies suutelee ennen kuin pamauttaa iloisesti henkseleitään laskiessaan ne kätevästi peukaloliikkeellä olkapäidensä yli suunnaten katseensa vielä lähemmäs päämääräänsä.

3.

Lapsi vetää jäällä vesikelkkaa hirveässä pakkasessa. Välillä hän menee kelkan taakse ja yrittää työntää sieltä mutta lasti on raskas. Takin hihasta tuulee ja ranteet ovat jo ihan punaiset. Lapsen nenä vuotaa ja silmät ovat rähmäiset, eikä kukaan tule auttamaan.

Leave a comment